Петък, 29 Септември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 21 Февруари 2018

3420

Дневен хороскоп - Стрелец - 21.02.2018 - Не се поддавайте на провокации

Сряда може да се определи, като успешна за Стрелците, но това може да е нож с две остриета. Ще се опитат да ви извадят извън кожата ви, и да провокират най-лошите ви черти.

Поддържайте духа си висок, ще имате енергия за изпълнението на текущите ви и нови задачи, и ще се поздравите с печалби. Самочувствието също ще нарасне, но не се възгордявайте. Денят е удачен за помирение и начало на общо занимание или съвместен проект. Активността ви ще е повлияна от нова идея, която възприемате, като печеливша. И не грешите, скоро ще дойдат и първите резултати. Финансови въпроси ще ви накарат да направите компромисни действия в подкрепа на приоритетите си. Бъдете рационални и прагматични, каквито всъщност сте.

Не взимайте и не давайте пари на заем. Изобщо, ако не е спешно не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. Ще ви е трудно да се занимавате с няколко неща едновременно, така че помислете за какво ще ви стигнат силите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!