Вторник, 7 Април 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 20 Март 2018

3420

Дневен хороскоп - Стрелец - 20.03.2018 - Пазете от коварство

Отложете новите начинания и се заемете със задачите, които не търпят отлагане, без да пренебрегвате и текущите си задължения. Денят не предоставя много добри условия за разгръщане на вашите възможности, но ако се насочите ентусиазирано към делата си, няма да се разминете със сполуката.

Пазете се от коварни предложения, Вероятно ще са примамливи, и изглеждащи лесно осъществими, но ще последват неприятности. С отговорното си отношение към социалните проблеми, ще се включите в инициативи, изразяващи позициите ви по тях. Ще работите за добруването на повече хора, с което ще повишите собствената си популярност. В общите си дела ще постигате разбиране с околните си и това допълнително ще ви стимулира.

Независимо от желанието ви днес ще се окажете в центъра на събитията и част от резултатите ще зависят от личното ви мнение или действия. Проявете предпазливост, благоразумие, даже в някои случаи недоверие. При това към хора, с които принципно сте в отлични отношения. Точно те може да ви подведат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година