Петък, 29 Май 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 20 Февруари 2018

3220

Дневен хороскоп - Стрелец - 20.02.2018 - Владейте гнева си

Професионализмът ви ще се прояви и оценката ви по актуални въпроси ще бъде взета под внимание. Много голяма е вероятността позитивното начало да надделее, и денят ви да премине успешно и ползотворно.

За целта е необходимо и вие да дадете тласък в това направление, като консервирате предразположението си към гнева и работите активно, за да преодолеете пречки и несгоди. Днес ще трябва да обърнете повече внимание на дела, които се загърбили напоследък. Ще ви се отдаде възможността да започнете нещо ново, затова не се отказвайте от предложенията, които имате. Пътуване по работа ще мине с голям успех, за който основен дял ще имате вие. Обърнете повече внимание на здравето си, не пренебрегвайте полезни за вас съвети. Някой ще ви съобщи „важна“ новина, но с доста коварна цел.

Въздържайте се от импулсивни реакции. Вместо да се предпазите от неприятности ще навредите на отношенията си. Преди да направите каквото и да било помислете с каква цел събеседникът ви е решил „да помогне“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година