Петък, 19 Април 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 20 Август 2018

2425

Дневен хороскоп - Стрелец - 20.08.2018 - Засилена нервност

При реализацията на деловите си цели, представителите на Стрелец ще действат напористо и успешно, но денят им ще е много нервен поради невъзможност за осъществяване на някои лични цели и намерения.

В този смисъл понеделник се оказва делово успешен, но крайно незадоволителен в личен план. Емоциите отново надделяват при взимането на решения. За разлика от друг път обаче, днес това може да се окаже много полезно. Среща с приятели ще ви ободри и ще ви даде нужния ентусиазъм, за да приключите успешно започнато начинание. За някои от вас денят е свързан с материални придобивки. Отношенията с любимия човек напълно ви удовлетворяват.

Каквото и да се случи няма да успее да наруши душевното ви равновесие. Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да възприемете дори неприятностите с чувство за хумор. За щастие, сериозни проблеми няма да има, а за късмет ще научите важна информация свързана с личните ви отношения. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!