Петък, 3 Април 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 02 Октомври 2016

2132

Дневен хороскоп - Стрелец - 02.10.2016 - Без неприятности и проблеми 

През този ден и Стрелците ще бъдат доста дейни, а някои и силно амбицирани за личностно развитие с брачния или интимния си партньор. Огромна е и вероятността да развиете мирогледа си, ако удовлетворите свое внезапно и необмислено хрумване. В този случай често пъти става въпрос за желано отдавна пътуване. В превъзходна форма сте и контактите с околните ви носят необичайно удовлетворение. Не се притеснявайте да се ангажирате с повече задачи, защото със сигурност ще се справите, без това да ви струва някакви извънредни усилия. 

Денят ви дава шанс да осъзнаете многото избори, които имате пред себе си. Не се самоограничавайте, просто правилно дефинирайте целта си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година