Събота, 9 Декември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 02 Май 2018

2026

Дневен хороскоп - Стрелец - 02.05.2018 - Силна сполука

С активното си присъствие и работа по финансови, политически и социални въпроси, както и във всяка друга сфера днес ще показвате информираност, професионални умения и самочувствие.

Това е ден, през който Стрелците трябва усилено да се заемат със собствената си стабилизация. Определението е валидно както за деловия план, така и за личния. Открийте слабите звена и ги коригирайте. Ще се справите успешно с деликатната ситуация, в която попадате. Търсете нестандартни начини за подход към даден проблем и ще ги намирате в точния момент. Сътрудничеството ви с представители на знаците Риби или Козирог ще се окаже особено ползотворно. Не бъдете прекалено настоятелни. В късния след обед нещата ще се развият.

До тогава е желателно да заемете пасивна позиция и да избягвате дейности, които не харесвате. Вечерта настроението ви ще е романтично и ще се чувствате най-добре в камерна компания или с любимите си занимания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!