Сряда, 22 Март 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Юли 2018

3040

Дневен хороскоп - Стрелец - 02.07.2018 - Силни затруднения

Със страст ще отстоявате позициите си на работното място и там, където интересите ви го диктуват. Разрешаването на финансови проблеми или осъществяването на желани контакти и преговори, е мъчно постижимо днес.

Някой от деловите среди издига прегради на пътя ви, и усилията ще са безполезни. Пазете се от кавги и сблъсъци с враговете! Ще ви причинят продължителни вреди. Голяма част от успехите ви днес са в резултат на неуморна работа, отдадено време и енергия, и в същото време за сметка на пропуснати лични моменти. Не съжалявайте за нищо, ще съумеете да компенсирате или наваксате онова, от което сте се лишили.

С човека, когото харесвате ще се чувствате уютно и защитени. Намалете активността и не се захващайте за нови начинания. Вероятността да допуснете грешка, която ще е трудно да коригирате не е за пренебрегване. Избягвайте резките изказвания и прибързани решения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-