Събота, 25 Май 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 02 Февруари 2018

4688

Дневен хороскоп - Стрелец - 02.02.2018 - Повишена емоционалност

Засилените и бързо преходни емоции за характерни в петък за Стрелците, което едва ли може да се определи като негативен белег, но като ниво на нестабилност относно категоричен избор – да.

Днес и през следващите дни от седмицата ще се освободите от тежести и проблеми. Трудно ще бъде днес някой да ви убеди в свое твърдение, така че не е изключено през този ден за работите предимно самостоятелно и да избягвате съветите на околните. Добре ще е все пак да се вслушвате в чуждото мнение особено когато е преобладаващо, за да се предпазите от грешки. Настоявате прекалено много за нещо, което едва ли ще се случи. Точно днес никак няма да ви е скучно. Непрекъснато ще насочвате вниманието си от едно събитие към друго или пък контактите ви ще са толкова интензивни, че изобщо няма да можете да внимавате в каквото и да било.

Най-интензивни ще са романтичните контакти, но и малко объркващи. Сякаш нови пътища се отварят пред погледа ви днес, обзема ви неочакван оптимизъм, вяра, че нещата не са толкова непостижими и трудни. Знаете, че важен е фокусът, така че просто се фокусирайте върху правилните неща. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година