Петък, 3 Февруари 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 02 Декември 2017

3303

Дневен хороскоп - Стрелец - 02.12.2017 - Преодоляване на трудностите

Събота ще е успешна, но мнозина Стрелци ще се сблъскат с ярко коварните действия на противниците им. Това не бива да ни притеснява, защото сполуката през този е на ваша страна.

Важно е да не се отпуската въпреки изникващите трудности. Ще се яви помощ и всичко ще заеме мястото си. Намирате ценни съмишленици за каузата, на която сте се посветили. Ще се чувствате изпълнени с енергия и това ще ви накара да кроите дългосрочни планове. Добри постижения в научната област, а също и в творческите търсения. Ще откриете за себе си нови пътища, в насока много различна от очакванията ви. Неусетно ще мине днешния ви ден, улисани в разговори, срещи и кратки пътувания. Бъдете предпазливост докато сте на вън, в градския транспорт или докато шофирате.

Съществуват предпоставки за загубване на някакъв предмет, за това внимавайте.  Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-