Четвъртък, 18 Юли 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Април 2018

2428

Дневен хороскоп - Стрелец - 02.04.2018 - Зает ден

Обезпокоени поради невъзможност за постигане на желаните цели, преизпълнени с неовладяна енергия и едновременно с това, завладяни от занижено чувство за отговорност.

Тази характеристика ясно говори за огромно напрежение, което ярко е подсилено от вътрешното равновесие. Въпреки това денят може да бъде много успешен. Ситуацията около вас е изключително благоприятна и някои притеснения отпадат от само себе си. Желанието ви да успеете в дадена област е прекалено силно и в известна степен обременяващо. Изяснете за себе си някои приоритети. Това може да ви облекчи значително.

Не стреляйте на посоки, за да не ви „отстрелят“. Познавате събеседниците си и можете да се сетите за „задните им мисли“. Прилагайте изпреварваща тактика и доброто настроение на всички ще е гарантирано. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година