Вторник, 19 Март 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 19 Март 2018

3240

Дневен хороскоп - Стрелец - 19.03.2018 - Действайте внимателно

Ще избегнете напрежение в отношенията си, ако внесете повече яснота по въпросите, които могат да се превърнат в конфликти. Деловите позиции на Стрелците са стабилни, и това е достатъчно доказателство за добри постижения, но днес съвсем неочаквано ще възникнат затрудняващи обстоятелства, които може да се превърнат в спирачка за вас.

Пречките идват от противник с влиятелни позиции. В общуването си днес ще срещнете разбиране и отзивчивост и това ще ви направи по-активни. Възприемайте събитията от към реалната им страна, не градете хипотези, в противен случай рискувате да изпаднете в безтегловност. Онези, които ще пътуват е добре да повишат вниманието си върху изправността на автомобила си. Въздържайте се от импулсивни изказвания, остри критики и изблик на емоции.

Не е изключено да нагрубите незаслужено някого или да навредите на отношенията си. Ще е трудно да оправите нещата, а и ще изпитате чувство на вина. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година