×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 15 Декември 2018
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 19 Декември 2017

3223

Дневен хороскоп - Стрелец - 19.12.2017 - Удовлетворителни постижения

Предпоставките за удовлетворителни постижения в делови и финансов аспект за Стрелците, са изразителни пред този ден, като при мнозина източниците за сполука ще са повече от един.

Ако разполагате с нови идеи от делово естество, е хубаво да се активизирате за практическото им приложение. Денят е изключително благоприятен за хората на творческия труд, обърнете внимание на идеите, които възникват, ще се окажат сред най-добрите. Деловите измежду вас ще сключат изгодна сделка, осигуряваща им повишаване на финансовото състояние. Нуждаете се от средства и знаете как да си ги осигурите. Не бързайте с рисковани инвестиции. Новините, които очаквате ще ви помогнат в тази насока. Разстоянието, което ви разделя от любим човек ще бъде преодоляно.

Ако можете ориентирайте част от вниманието си към дейности от практически характер, изискващи сръчност и технически умения. Бъдете внимателни, ако се налага да работите с уреди и инструменти.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година