Четвъртък, 27 Февруари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 18 Май 2018

1845

Дневен хороскоп - Стрелец - 18.05.2018 - Напрежение

Ще се справите по-лесно с негативите на деня, ако следвате разума и се вслушвате в интуицията си. Когато има нерви не е приятно, но ако последните не преминат границите на дома, бихте могли да овладеете ситуацията.

Случи ле се да възникнат по делови причини, може да стане много напрегнато ако сте в компанията на хора от службата, или имате контакт чрез мобилна връзка. Правите много неща едновременно, но въпреки всеобщото недоумение, се справяте отлично със задачите си. Старайте се да не се преуморявате, въпреки че това едва ли ще ви интересува през деня. Вечерта обаче със сигурност умората ще се окаже в повече. Но и тогава юздите на управлението ще бъдат във ваши ръце.

Преглеждайте редовно електронната си поща. Не е изключено да получите интересни предложения за лятната отпуска или за пътешествие през уикенда, по време на празниците. Някой от колегите ще злослови по адрес на шефа, не позволявайте да ви въвличат в интриги. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година