Четвъртък, 14 Ноември 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 18 Май 2018

1823

Дневен хороскоп - Стрелец - 18.05.2018 - Напрежение

Ще се справите по-лесно с негативите на деня, ако следвате разума и се вслушвате в интуицията си. Когато има нерви не е приятно, но ако последните не преминат границите на дома, бихте могли да овладеете ситуацията.

Случи ле се да възникнат по делови причини, може да стане много напрегнато ако сте в компанията на хора от службата, или имате контакт чрез мобилна връзка. Правите много неща едновременно, но въпреки всеобщото недоумение, се справяте отлично със задачите си. Старайте се да не се преуморявате, въпреки че това едва ли ще ви интересува през деня. Вечерта обаче със сигурност умората ще се окаже в повече. Но и тогава юздите на управлението ще бъдат във ваши ръце.

Преглеждайте редовно електронната си поща. Не е изключено да получите интересни предложения за лятната отпуска или за пътешествие през уикенда, по време на празниците. Някой от колегите ще злослови по адрес на шефа, не позволявайте да ви въвличат в интриги. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година