×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 23 Октомври 2018
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Декември 2017

3438

Дневен хороскоп - Стрелец - 18.12.2017 - Проявете настойчивост

Има добри, има и лоши дни, а ако Стрелците държат на успеха си в понеделник, следва да положат настойчиви и максимални усилия, за да успеят в постигането на целите си.

Стратегията на последователната реализация е вашият печеливш ход. Възможни са проблеми от административно естество. Има въпроси, които повече не могат да бъдат отлагани. С работата си по тях ще затвърдите опита и разширите познанията си, но бъдете разумни и прагматични. Ще се наложи да се съобразите с някои правила и ограничения, които принципно не одобрявате. Опитайте се да поддържате хармонични отношения с околните възползвайте се от опита им в съчетание с вашите идеи. Вкъщи всичко е спокойно, така че обърнете погледа си само навън.

Ваш приятел, може би ви е подготвил приятна изненада. Имате нужда от повече развлечения, за да възвърнете добрата си форма. Не се колебайте да поемете ролята на организатори.AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година