Понеделник, 26 Август 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Декември 2017

3666

Дневен хороскоп - Стрелец - 18.12.2017 - Проявете настойчивост

Има добри, има и лоши дни, а ако Стрелците държат на успеха си в понеделник, следва да положат настойчиви и максимални усилия, за да успеят в постигането на целите си.

Стратегията на последователната реализация е вашият печеливш ход. Възможни са проблеми от административно естество. Има въпроси, които повече не могат да бъдат отлагани. С работата си по тях ще затвърдите опита и разширите познанията си, но бъдете разумни и прагматични. Ще се наложи да се съобразите с някои правила и ограничения, които принципно не одобрявате. Опитайте се да поддържате хармонични отношения с околните възползвайте се от опита им в съчетание с вашите идеи. Вкъщи всичко е спокойно, така че обърнете погледа си само навън.

Ваш приятел, може би ви е подготвил приятна изненада. Имате нужда от повече развлечения, за да възвърнете добрата си форма. Не се колебайте да поемете ролята на организатори.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година