Вторник, 26 Март 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 18 Август 2018

1096

Дневен хороскоп - Стрелец - 18.08.2018 - Пазете от противниците си

Събота ще е продуктивна за Стрелците, което в повечето случаи ще се дължи на изключителната им работоспособност и готовността им да покрият широк периметър от сектора, в който действат.

Ще осъществите стратегическите си цели и намерения, но се пазете от противниците си. В общ интерес е да се помирите с онези, с които имате спорове, като изясните недоразуменията помежду ви. Това ще ви успокои и направи по-работоспособни. Денят е подходящ за заздравяване на семейните и интимни връзки, за сключване на брак и всичко, което касае вас и партньора ви. Бъдете действени и ще успеете. Заемете се с уреждането на собствените си финанси преди обед.

Ако имате изостанали задължения побързайте да ги уредите. Не се намесвайте в чужди занимания на работното място, ще си навлечете неприятности. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година