Петък, 17 Септември 2021
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 17 Декември 2017

3315

Дневен хороскоп - Стрелец - 17.12.2017 - Трудности

Достатъчно стабилни и с лош шанс в реализацията на служебните отговорности или тези в бизнеса, Стрелците ще бъдат доста активни и ще влизат в разговори с хора от заобикалящите ги среди, или с външни партньори.

Личен успех обаче безусловно ще постигнете при контакти в обществените среди. За много от вас денят ще е запълнен с различна по вид дейност, с нови начинания и изчистване на сметки. Денят ще ви изненада приятно. Сами ще решавате дали да се възползвате от възможностите, които ви се откриват. Въздържайте се от необмислени приказки и не се доверявайте на непроверена информация. Промяната в настроението у другите няма да ви се отрази негативно, напротив. Започвате да гледате на живота по нов начин. Кръгът ви на общуване ще е по-широк от обикновено.

Не говорете за постиженията си. Ако някой се опита да обсъжда работата ви е по-добре да намерите подходящ начин за промяна на темата. Ще ви е трудно да приемете забележките, а нямате полза от публични спорове. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година