Събота, 2 Декември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 16 Май 2018

1935

Дневен хороскоп - Стрелец - 16.05.2018 - Ще осъществите намеренията си

Сътрудничеството ви с хора, чиито опит и контакти могат да ви бъдат полезни ще ускори делата ви и реши част от проблемите ви сега. Чрез строги и непоколебими действия, Стрелците ще демонстрират решителността си за осъществяване на целите си.

Ако става въпрос за нещо по-значително, сряда може да се окаже неподходящият ден, но през идващите делници, реализацията на стремежът ви ще се осъществи в пълнота. Развитие в отношенията ви с желан от вас човек ще ви накара да се почувствате много добре. Сбъдват се и най-смелите ви желания и съвсем заслужено се чувствате победители. Това ви импулсира и в работата ви и близките дни може да се окажат много ползотворни за вас.

Няма за какво да се тревожите и едва ли нещо ще успее да помрачи радостта ви. Подредете плановете си за следващите дни. Разпределете времето, отчитайки трафика или зависимостта ви от чужда воля. Проявете предпазливост по време на професионални дискусии. Предложенията ви може да предизвикат прояви на враждебност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!