Сряда, 30 Ноември 2022
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 16 Януари 2018

3411

Дневен хороскоп - Стрелец - 16.01.2018 - Въздържайте се

Правейки равносметка и оценка на делата си, ще подреждате по важност приоритетите си, без да се суетите в много посоки. Енергични и с всеобхватна интензивност, Стрелците не крият и наличието на агресивност в подхода им към съответните цели.

Ограничавайте демонстрацията на последното, за да ни избухнат противоречия, които едва ли ще донесат нещо добро. Денят не е добър за сделки и преговори. Денят за някои от вас ще бъде изпълнен с множество провокации и само от вас зависи да им се поддадете. Недобронамереното отношение към вас от страна на хора, които до скоро сте считали за съмишленици не трябва да ви уязвява. Отлично знаете как стоят нещата и е полезно да се съсредоточите върху непосредствените си занимания. С добри новини, свързани с близък ще се развие деня.

Ще ви заредят с добро настроение и от там нататък всичко ще се случва доста лесно. Не отказвайте помощ на колегите си, но и недейте да скромничите, когато ви хвалят. Използвайте възможността да стабилизирате позициите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година