×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Февруари 2018
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 16 Февруари 2018

2928

Дневен хороскоп - Стрелец - 16.02.2018 - Добър късмет и сполука

Емоционални и с изострено чувство за справедливост, у вас може да се засили желанието ви да критикувате и посочвате чуждите грешки. Вашият успех в практически ангажименти през деня е сигурен.

Възможно е да възникне неразбирателство, а при някои кавги във връзка с финанси, като последните може да прераснат в тежки мощни удари, и да изправят някои пред трудна ситуация. Избягвайте напрежението. Късметът ви е силен. Подобряване на бюджета си, с такива намерения ще започнете деловата седмица. Засилените контакти с професионално ориентирана личност ще ви наведат на печеливши идеи, към които ще пристъпите с подчертана активност. Не пренебрегвайте желанията си, изпълнението им ще внесе настроение и подобри духа ви.

На среща с приятели може да ви съобщят информация, свързана с професионалните ви изяви, която да ви разтревожи. Проверете фактите преди да предприемете каквото и да било. Ще се окажат слухове, нямащи нищо общо с реалността. Личните отношения ще са спокойни и хармонични. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.