Сряда, 6 Декември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Март 2018

4015

Дневен хороскоп - Стрелец - 15.03.2018 - Не хитрувайте

Обединените ви усилия, интереси и труд с хора, с които приключвате или започвате нови дела, ще подобрят доходите на всички ви. Преобладаващата част от Стрелците ще насочат вниманието си към отстраняване на проблеми в бизнеса и сферите за делова реализация.

Ще сте успешни ако действате честно. Стигне ли се до лъжи и опити за надхитряване на другата страна. Ще последват удари, а най-вероятно и разочарования. Бъдете открити в отношенията си и споделете съмненията, ако имате такива. Това ще ви помогне да се справите с тях, изчиствайки ги, ще продължите успокоени и заредени с надежда. Не забравяйте, че всеки има право на личен избор, не натрапвайте своя. Каквито и общи решения да бъдат взети, съобразете се с тях.

Прегледайте старите и недовършени задачи. Възползвайте се от новата информация, с която разполагате. Ще имате възможност да внесете полезни корекции, но не е желателно да ги обсъждате или да изтъквате заслугите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!