Вторник, 23 Април 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 15 Юни 2018

1846

Дневен хороскоп - Стрелец - 15.06.2018 - Неудобства

Работа върху предстоящо събитие или друга заетост ще внесе известно притеснение у вас. Във външен аспект – контакти, разговори, делови ангажименти и пр. ситуации от заобикалящото пространство, Стрелците ще действат без затруднения.

Проблемите през този ден за вас са от лично естество, и в повечето случаи засягат здравословното състояние или емоционалното разположение. Денят е важен в дългосрочен план. Бъдете умерени в думите си. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, защото рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания, насочени извън дома, което крие рискове за трайно обвързаните. Преценете добре какво бихте загубили. Финансовите въпроси почти изцяло ще погълнат вниманието ви.

Ще попаднете на стоки, които търсите и ще са на изгодни цени, но независимо от това няма да можете да си позволите всичко, което ви се иска. Вземете само най-належащото и отделете малко средства за някоя глезотийка, на която близките ви биха се зарадвали. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година