Понеделник, 26 Август 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 14 Юни 2018

1750

Дневен хороскоп - Стрелец - 14.06.2018 - Трудна реализация

В добро разположение на духа и физическо здраве, ще отхвърляте с лекота работните си и семейни ангажименти. За Стрелците се очертава начало на промени, които ще се разгърнат положително във времето.

Днес обаче е съмнително, че делата ви ще градират възходящо, защото се очертават пречки от околните, а в много случаи и от високостоящи личности. Добре ще се движат деловите преговори. Можете да обърнете възникнал спор или дори конфликт в своя полза, ако покажете дружелюбното си отношение към онези, с които мненията ви не съвпадат. Настъпващата промяна ще съживи чувствата и ще се отрази на поведението ви. С повече толерантност ще постигнете намеренията си, с припряност и забележки няма да успеете. Ще има на какво да се зарадвате днес.

Стари приятели ще ви потърсят първоначално за съдействие, а след това за парти. Ще възстановите отношения, които са били прекъснати преди време без конкретна причина. Привлекателни сте и не е изключено да станете обект на нечие упорито ухажване. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година