Сряда, 16 Юни 2021
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 14 Юни 2018

1887

Дневен хороскоп - Стрелец - 14.06.2018 - Трудна реализация

В добро разположение на духа и физическо здраве, ще отхвърляте с лекота работните си и семейни ангажименти. За Стрелците се очертава начало на промени, които ще се разгърнат положително във времето.

Днес обаче е съмнително, че делата ви ще градират възходящо, защото се очертават пречки от околните, а в много случаи и от високостоящи личности. Добре ще се движат деловите преговори. Можете да обърнете възникнал спор или дори конфликт в своя полза, ако покажете дружелюбното си отношение към онези, с които мненията ви не съвпадат. Настъпващата промяна ще съживи чувствата и ще се отрази на поведението ви. С повече толерантност ще постигнете намеренията си, с припряност и забележки няма да успеете. Ще има на какво да се зарадвате днес.

Стари приятели ще ви потърсят първоначално за съдействие, а след това за парти. Ще възстановите отношения, които са били прекъснати преди време без конкретна причина. Привлекателни сте и не е изключено да станете обект на нечие упорито ухажване. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година