Вторник, 28 Януари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 14 Април 2018

2724

Дневен хороскоп - Стрелец - 14.04.2018 - Въздържайте гнева си

Работата ви през днешния ден ще е спорна и ще я приключите в срок. Стрелците ще се сблъскат с достатъчно неудобства, за да имат основание да дадат воля на гнева си, но не си го позволявате, защото ще достигнете до високо ниво на нестабилност.

Следвайте настойчиво стратегията си, не се отпускайте и не се предоверявайте, за да не се разочаровате. Достатъчно ясно сте показали какви са претенциите ви, за да сбърка някой и да ви натовари с неподходящ ангажимент. На някои ще им се отдаде да сменят длъжността или отговорностите си, но няма да съжалявате. Достиженията ще ви донесат властта и парите, които очаквате. Ласките на любим човек ще ви помогнат да се освободите от напрежението.

Ще ви възложат допълнителни задачи преди още да сте се справили с текущите. Ще се справите, ако не действате хаотично. Създайте си ясна тактика преди да сте се захванали. Вечерта ще е белязана със зареждащи любовни емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година