Понеделник, 14 Октомври 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 14 Април 2018

2693

Дневен хороскоп - Стрелец - 14.04.2018 - Въздържайте гнева си

Работата ви през днешния ден ще е спорна и ще я приключите в срок. Стрелците ще се сблъскат с достатъчно неудобства, за да имат основание да дадат воля на гнева си, но не си го позволявате, защото ще достигнете до високо ниво на нестабилност.

Следвайте настойчиво стратегията си, не се отпускайте и не се предоверявайте, за да не се разочаровате. Достатъчно ясно сте показали какви са претенциите ви, за да сбърка някой и да ви натовари с неподходящ ангажимент. На някои ще им се отдаде да сменят длъжността или отговорностите си, но няма да съжалявате. Достиженията ще ви донесат властта и парите, които очаквате. Ласките на любим човек ще ви помогнат да се освободите от напрежението.

Ще ви възложат допълнителни задачи преди още да сте се справили с текущите. Ще се справите, ако не действате хаотично. Създайте си ясна тактика преди да сте се захванали. Вечерта ще е белязана със зареждащи любовни емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година