Вторник, 31 Януари 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 13 Март 2018

3412

Дневен хороскоп - Стрелец - 13.03.2018 - Ярък късмет

С подкрепата на влиятелен човек ще решавате въпроси в сферата на професионалните интереси, при други в образованието, бизнеса или в социален аспект.

Качествен, благоприятен ден, който в еднаква степен ще е успешен за реализацията на личните и деловите ви цели. Към това определение за вторник може само да се добави, че късметът ви е изключително силен, и ще има решаващо значение за успешните контакти и за сполука в преговори. Не се отчайвайте, ако делата ви са в застой. Предстоят ви успешни сделки, работата по които трябва да продължи. Тревогите ви за близките ви ще се окажат напразни, но здравето ще ви напомни, че трябва повече внимание и към самите вас. Не разчитайте всичко да се оправи от само себе си, погрижете се.

Експанзивни сте и прекалено ентусиазирани от предложение, което звучи добре, но вероятно ще се окаже „кьор-фишек“. Не споделяйте емоциите, а проверете финансовото си състояние. Не е време да правите допълнителни инвестиции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-