Понеделник, 3 Октомври 2022
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 13 Май 2018

2086

Дневен хороскоп - Стрелец - 13.05.2018 - Конфликти – по никакъв повод

Освободете се от притесненията си и преодолейте страховете си, за да се възползвате от възможностите, които ви носи денят.

За Стрелците ситуацията не е особено благоприятна, защото ще се сблъскат с нечия открита вражда.Ще има и други неприятни моменти свързани с лъжи, които може да предизвикат нестабилност. Важното през този ден е да не влизате в конфликти. Внимавайте, защото не се владеете! Гледайте философски на живота си и на случващото се около вас. Да хабите енергията си, като се ядосвате е загубена кауза. За предпочитане е да се посветите на онова, което ви носи положителни емоции и ще си спестите допирни точки с дразнителите. Съветите ви към някого ще са полезни и навременни.

Ще е добре, ако ориентирате вниманието си към дейности, свързани с дома и бита и не се налага да излизате. В случай, че все пак се наложи е желателно да не посещавате места, където има струпване на много хора. Може да се натъкнете на прояви на агресия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година