Петък, 15 Ноември 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 13 Май 2018

1906

Дневен хороскоп - Стрелец - 13.05.2018 - Конфликти – по никакъв повод

Освободете се от притесненията си и преодолейте страховете си, за да се възползвате от възможностите, които ви носи денят.

За Стрелците ситуацията не е особено благоприятна, защото ще се сблъскат с нечия открита вражда.Ще има и други неприятни моменти свързани с лъжи, които може да предизвикат нестабилност. Важното през този ден е да не влизате в конфликти. Внимавайте, защото не се владеете! Гледайте философски на живота си и на случващото се около вас. Да хабите енергията си, като се ядосвате е загубена кауза. За предпочитане е да се посветите на онова, което ви носи положителни емоции и ще си спестите допирни точки с дразнителите. Съветите ви към някого ще са полезни и навременни.

Ще е добре, ако ориентирате вниманието си към дейности, свързани с дома и бита и не се налага да излизате. В случай, че все пак се наложи е желателно да не посещавате места, където има струпване на много хора. Може да се натъкнете на прояви на агресия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година