Понеделник, 29 Май 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 12 Март 2018

3679

Дневен хороскоп - Стрелец - 12.03.2018 - Денят ще е напрегнат

Много нерви и неприятности ще донесе понеделник на голяма част от Стрелците. Свързани са предимно с работата и партньорството в деловите среди.

В последното за някои от зодията ще настъпят в скоро време не особено приятни промени. Не е чудно ако началото им се окаже днес. Ще живеете по-спокойно, ако въздържате емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Раздразнителността ви се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, създайте си настроение със занимания, които ви носят удоволствие.

Създайте си някакво развлечение. Колкото и да са спешни задачите ви днес е по-добре да ги оставите на заден план. Дори да се заемете с някаква сериозна работа ще сте неефективни и съответно недоволни от себе си, така че измислете подходящ начин да се позабавлявате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-