Вторник, 28 Януари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 12 Август 2018

1259

Дневен хороскоп - Стрелец - 12.08.2018 - Много сполучлив ден

Многопосочната активност е ярката характеристика за Стрелците в неделя. Във всички случаи изявата ви ще доведе до реализирането на желани цели, свързани с бизнеса ви, с обществените среди или службата ви.

Денят е особено благоприятен за намиране на устройваща ви работа. С вяра в силите си, ще работите и успявате в начинанията си. Готовността ви да сте полезни се оценява и без да изпреварвате събитията, ще следвате адекватно развитието им. Ще ви вълнуват хубави емоции, свързани с любовта, семейството, приятелите. Творческите занимания също ще ви създават усещане за пълноценно присъствие.

Следвайте интуицията си при избор на занимание за свободното време днес. Може би от доста време ви се иска да се захванете с нещо непознато? Значи е време да експериментирате. Резултатът, какъвто и де е, ще е повод за добро настроение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година