Понеделник, 6 Юли 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 11 Юли 2018

1641

Дневен хороскоп - Стрелец - 11.07.2018 - Трудности с партньори

Важността на делата ви изисква взискателност не само към хората от обкръжението ви, но и към себе си. Денят е благодатен за Стрелците, а ситуацията, в която се намират повечето от зодията, е нова.

Принципната посока за изразността ви е положителна, но не е изключено част от вас да се окажат блокирани поради невъзможност да владеят емоциите си. Оказва се, че мнозина ще обмислят задълбочено ситуация, свързана с партньорство или със специфични делови проблеми. С практична мисъл и действие ще се отнесете към работата си днес, балансирайки желанията и емоциите си. Ще претегляте плюсовете и минусите от предстоящо свое решение, преди да го обявите окончателно на околните. Не избързвайте в нищо, търпеливо изчаквайте подходящият момент и ще спечелите.

Може да се наложи да направите непредвидени разходи, които ще ви създадат тревоги относно текущия бюджет. Възможно е да са свързани с ваша стара грешка или допуснато преди време нарушение, на което не сте обърнали внимание. Мобилизирайте се и мислете как да оправите нещата вместо да се паникьосвате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година