Сряда, 26 Юни 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 11 Август 2018

1135

Дневен хороскоп - Стрелец - 11.08.2018 - Добри постижения

Събота е твърде успешна за вашата лична реализация. Като цяло не може да се каже, че обстоятелствата в деловата сфера са оптимални.

Очертават се и ядове, но сте в състояние да превъзмогнете несгодите, защото силната ви подкрепа идва от мощно действащи съдбовни фактори. Предстои ви хубав ден. Авторитетът ви сред колегите расте и ще успеете да ги спечелите за каузата на един общ проект. Внимателно работете с остри предмети - опасност от нараняване. Скоро ще установите, че имате по-добри възможности, отколкото си мислите. Пътуване очаква някои от вас.

Настроението ви ще е оптимистично, защото най-вероятно ще получите непредвидени финансови постъпления. Може да са свързани с роднините ви, които освен пари ще ви дадат и куп „ценни“ съвети. Изслушайте ги любезно, но преценете самостоятелно дали да спазвате препоръките. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година