Понеделник, 15 Април 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 11 Август 2018

1741

Дневен хороскоп - Стрелец - 11.08.2018 - Добри постижения

Събота е твърде успешна за вашата лична реализация. Като цяло не може да се каже, че обстоятелствата в деловата сфера са оптимални.

Очертават се и ядове, но сте в състояние да превъзмогнете несгодите, защото силната ви подкрепа идва от мощно действащи съдбовни фактори. Предстои ви хубав ден. Авторитетът ви сред колегите расте и ще успеете да ги спечелите за каузата на един общ проект. Внимателно работете с остри предмети - опасност от нараняване. Скоро ще установите, че имате по-добри възможности, отколкото си мислите. Пътуване очаква някои от вас.

Настроението ви ще е оптимистично, защото най-вероятно ще получите непредвидени финансови постъпления. Може да са свързани с роднините ви, които освен пари ще ви дадат и куп „ценни“ съвети. Изслушайте ги любезно, но преценете самостоятелно дали да спазвате препоръките. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!