Вторник, 23 Април 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 10 Май 2018

2269

Дневен хороскоп - Стрелец - 10.05.2018 - Пазете се от измамници

Денят е зареден с мощна енергия и помага на онези от вас, които искат, търсят и се борят. Четвъртък ще е много напрегнат. Благодатни възможности за парични печалби и за реализация на лични и делови цели съвсем не липсват, но трябва да сте много внимателни за провокации и да не хващате „на сляпо” за съблазнителни оферти.

В най-добрия случай целта е финансова измама. Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро за вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.

Част от действията на околните ще ви създадат неприятно впечатление. Във ваша полза е да не обсъждате и да не правите забележки. След обед група приятели ще ви изненада с предложение за парти. Не отказвайте, ще възстановите доброто си настроение и ще се заредите с прекрасни спомени. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!