Петък, 24 Май 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 01 Януари 2018

3321

Дневен хороскоп - Стрелец - 01.01.2018 - Чувство за справедливост

Въпреки лекото напрежение което ще ви следва днес, денят няма да е много лош като цяло. Състоянието на някои от знака е продиктувано от проблеми, с разрешаването на които ще е възможно да се справите още днес.

В други случаи причините са разпространяването на клюки по ваш адрес от врагове и противници. Общуванията и запознанствата могат да ви натоварят емоционално с нежеланието ви да примете чуждо мнение и позиция, по-висока от вашата. Твърдо решени сте днес да свършите всичко,с което не сте успели да се справите през изминалия ден. Прибягвате до всякакви методи само за да постигнете целите си, но бъдете внимателни с този подход. В определени случаи може да се окаже губещ. Любовта днес ви кара да се чувствате изпълнени с енергия и желание за действие.

Чувствата ви са споделени. Много лесно ще реализирате замислите си. Ще получите подкрепа точно от там, от където най-малко я очаквате, но не забравяйте, че трябва да се реванширате навреме. След обед е възможно да се случи някакво затруднение, но ще намерите начин да се измъкнете от ситуацията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!