Вторник, 26 Май 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 09 Март 2018

3529

Дневен хороскоп - Скорпион - 09.03.2018 - В зората на решителен напредък

Скорпионите няма да останат разочаровани от настоящия петък. На пътя ви възникват пречки, преодоляването на които следва да осъществите с много усилия, а в настоящия момент това явно е по възможностите на мнозина.

Хубавото сега е, че почти всички от знака се чувстват стабилни. Имате добро отношение към работата си и това си личи по резултатите, които следват. Приветливото ви поведение ще ви помогне да спечелите доверието на околните и така да придвижите напред своя идея. Бизнесът ви навлиза в благоприятен период – очаквайте изгодни оферти и споразумения. Разпределете силите и времето си равномерно. Няма да успеете да свършите всичко, с което сте се заели и няма да успеете да отидете на всякъде, където ви канят.

Преценете кое е най-важно или най-приятно и се ориентирайте в тази посока. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година