Събота, 4 Февруари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Сряда 09 Май 2018

2386

Дневен хороскоп - Скорпион - 09.05.2018 - Не се подавайте на провокации

Късметът в сряда е характерно явление за Скорпионите, но едновременно с тази комфортна подробност, възникват нестабилни обстоятелства, засягащи предино контактите в близките среди, и целите свързани с обществото.

Не се подавайте на провокаци. Ще ви извадят от равновесие. Денят се очертава като доста натоварен и изпълнен с перипети в професионален план. Възможни са недоразумения в отношенията ви с колегите и трайни конфликти. От вас зависи да ги избегнете и дори да си спечелите преимущество от напрегнатите ситуации. Ще ви се отдаде възможност да разрешите наболял семеен проблем и това най-вероятно ще стане съвсем неочаквано и за самите вас.

Някои задачи ще ви се получат трудно. Не се подвеждайте по чужди препоръки. Важното е да сте мотивирани и да сте си изградили ясна схема на работа. Съобразявайте се с реалните факти, може да се наложи да приемете умерен риск. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-