Понеделник, 22 Април 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Сряда 09 Май 2018

1966

Дневен хороскоп - Скорпион - 09.05.2018 - Не се подавайте на провокации

Късметът в сряда е характерно явление за Скорпионите, но едновременно с тази комфортна подробност, възникват нестабилни обстоятелства, засягащи предино контактите в близките среди, и целите свързани с обществото.

Не се подавайте на провокаци. Ще ви извадят от равновесие. Денят се очертава като доста натоварен и изпълнен с перипети в професионален план. Възможни са недоразумения в отношенията ви с колегите и трайни конфликти. От вас зависи да ги избегнете и дори да си спечелите преимущество от напрегнатите ситуации. Ще ви се отдаде възможност да разрешите наболял семеен проблем и това най-вероятно ще стане съвсем неочаквано и за самите вас.

Някои задачи ще ви се получат трудно. Не се подвеждайте по чужди препоръки. Важното е да сте мотивирани и да сте си изградили ясна схема на работа. Съобразявайте се с реалните факти, може да се наложи да приемете умерен риск. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година