Неделя, 14 Април 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Четвъртък 08 Февруари 2018

4303

Дневен хороскоп - Скорпион - 08.02.2018 - Много напрежение

Представителите на Скорпион са пред нов старт. Тази тенденция е неотменима, макар че за някои може и да не започне веднага. Това не е фатално, защото е невъзможно да ви отмине.

Денят може да се окаже доста напрегнат и ядовит. Избягвайте противоречията и не участвайте в обща работа. Денят ви може да се развие с разногласия и спорове на работното място. Въздържайте се от ненужни коментари, рискувате да си навлечете гнева на човек, от когото зависите. Не пренасяйте служебните проблеми у дома. Роднините ви също имат свои вълнения. От спокойствие и тишина се нуждаете всички. Не давайте ухо на клюки. Някой умишлено ще се опита да навреди на личните ви отношения и ще ви съобщи „важна“ информация, пораждаща съмнения спрямо любимия човек.

Не „тръгвайте с бутонките“, ако не сте проверили чутото. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!