Четвъртък, 28 Май 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Сряда 08 Август 2018

1659

Дневен хороскоп - Скорпион - 08.08.2018 - Не разхищавайте времето си

Текущи проекти и всичко, в което влагате делови и творчески подход през днешния ден ще ви носи напредък. В резултат на положени усилия и време някои от вас днес ще получат финансови или други придобивки, което без съмнение ще ви радва.

За Скорпионите този ден е благоприятен. До успех биха могли да достигнат всички, стига да не се разсейват, защото ще пропилеете доста ценно време. Работата ви днес ще бъде напрегната, но въпреки това ще успеете да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща са в състояние да ви попречат да направите нещо, което сте решили и такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече отколкото можете да получите, но скоро това положение ще се промени.

Ще присъствате на случка, която ще ви накара да се размислите и да промените някои свои схващания за действителността. Ще получите и някакви финансови постъпления. Двата фактора в комбинация ще ви подскажат как да се справите със семеен спор. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година