Понеделник, 17 Юни 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 08 Април 2018

2945

Дневен хороскоп - Скорпион - 08.04.2018 - Укрепване

Този ден е доста тежък за Скорпионите и по всичко личи, че ярко лошият период, продължил две години, приключва в неделя, а неделя е ново начало за вас.

Символиката е много силна, защото намеква на представителите на знака, че им предстои възкресение – пълно възстановяване! Не ви привличат шумните събирания днес, а денят ви се очертава да бъде изпълнен с тях. Ако имате възможност, изберете занимания, които изискват по-голямо уединение и концентрация. Не упреквайте другите за дребните си несполуки. Ще имате възможност да впечатлите околните с организаторските си способности, организирайки импровизирано пътуване с развлекателна цел.

Уменията ви да „оцелявате“ сред природата ще се окажат полезни. Не се заяждайте с близките си каквото и да става. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година