Неделя, 26 Март 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Четвъртък 07 Септември 2017

3832

Дневен хороскоп - Скорпион - 07.09.2017 - Овладявайте страстите

Ако състоянието на превъзбуда засягаше в един или друг аспект предишните знаци, то при Скорпионите въздействието му може да е тотално, а за да го овладеете ще са необходими и по-големи усилия.

Мобилизирайте логиката си и не позволявайте на емоционалността да движи реакциите ви. Ще преодолявате трудностите с цената на повече време. Не се конфронтирайте с околните, заради нежеланието на някой да вникне в проблемите ви. Финансите ви ще следват темпото ви на натовареност и хъс. Ще отбележите развитие по въпрос, касаещ недвижима собственост. Впечатлителни сте и склонни да се вторачвате в дреболии и да им придавате мистичен смисъл. Не е лошо да разкривате тайни, стига да не ви зареждат със съмнения и песимизъм.

Ориентирайте се към любимите занимания вместо към тъжни разговори и ще възстановите доброто си настроение Нещата няма да стават на момента и това силно ще ви изнервя. Повикайте на помощ цялото си спокойствие и не насилвайте събитията. Нали знаете, че за всичко си има време и място, щом не става сега, ще стане по-късно, а и закъде сте се разбързали днес. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-