Сряда, 29 Май 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 07 Юли 2018

1787

Дневен хороскоп - Скорпион - 07.07.2018 - Вероятен успех

Задачите, които планирате и започнете днес ще ви носят успех в бъдеще. Никак не е малка вероятността събота да е успешна, но със сигурност ще е доста нервна за голям процент от Скорпионите поради ярко коварните действия на някого.

Ако реализацията на дадена цел не зависи от външни фактори – ще успеете. Ако обаче не е така – сполуката е съмнителна. Този ден е особено подходящ за започване на нови дела. Ще ви потръгне всичко, с което решите да се захванете днес, затова направете първата крачка към някаква нова дейност. Околните сякаш по команда цял ден ще ви дават разнообразни, често необичайни, съвети и препоръки. Контролирайте емоциите, не показвайте раздразнението си и реагирайте с чувство за хумор.

Кой знае, някой ден казаното може и да ви послужи… Настроението ви ще се подобри за целия ден, след новина, свързана с вашия сърдечен партньор. Проявете разбирате към нещо, което вълнува ваш близък, дори да не можете да му съдействате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!