Събота, 4 Април 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 07 Юли 2017

3918

Дневен хороскоп - Скорпион - 07.07.2017 - Начало на значими промени

Скорпионите достигат до етап за важни промени, които ще засегнат в позитивен аспект здравословното им състояние и работата. Въпросното положително раздвижване ще ви освободи от насилствено наложените ви ограничения по някои жизнено важни въпроси и ще заздрави позициите ви – лични и професионални. Днес ви очакват доста неща за вършене, но това едва ли ще се окаже проблем предвид голямата ви работоспособност през този ден. Впечатлявате околните с организираността си и целенасочените си действия. Постарайте се да не пренебрегвате уговорките си към близки хора заради професионални ангажименти, това ще ви създаде само главоболия.

Не е желателно са нарушавате първоначално утвърдения си бюджет. Избягвайте проявите на разточителност и импулсивните покупки. Така ще си спестите някой неприятни моменти от този аспект именно днес. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година