Неделя, 22 Септември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 07 Август 2018

1614

Дневен хороскоп - Скорпион - 07.08.2018 - Положително раздвижване

Реализацията на материални цели и на професионалните задачите не биха представлявали проблем за Скорпионите днес. Въпреки, че денят ви ще се движи успешно и с постижения, трудно би могъл да се нарече благополучен като усещане.

Хубавото е, че има положително раздвижване. Имате смели планове за този ден, но предпочитате да действате самостоятелно и да не ангажирате околните с въпросите, които ви вълнуват. Това обаче едва ли ще се случи точно така, затова не се притеснявайте да споделите вижданията си с хората, на които имате доверие. Ще останете доволни от начина по който сърдечният партньор ще отнася към вас.

Малко ще се наложи да увеличите темпото, но за да разпределите силите си действайте с равномерен ритъм. Днес най-добрата защита не е нападението, а игнорирането. Не обсъждайте намеренията си и блокирате възможността да ви създадат спънки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година