Четвъртък, 12 Декември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 06 Март 2018

3904

Дневен хороскоп - Скорпион - 06.03.2018 - Не се поддавайте на напрежението

Създайте си добра организация на работа, в голяма степен материалното и техническо обезпечаване на предстояща задача ще зависи и от умението ви да се възползвате от обстоятелствата.

Вътрешното, или постоянно действащото от втори план напрежение, е високо за Скорпионите днес. Насочете се с увереност към конкретните си цели, и просто не му се давайте. Денят носи полъха на неочаквани положителни промени, освен че ще ви радва с чудесни материални придобивки. Денят ви предлага много възможности за действие. Скоро на повечето от вас предстои нещо важно, затова помислете отсега как ще се подготвите.

Ще ви се наложи да отклоните примамливо предложение за вечерта, за да свършите голяма част от работата си още днес. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Още утре ще можете да наваксате със забавленията. Все пак не си поставяйте твърде амбициозни цели и не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. Контактите ще са интензивни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година