Неделя, 10 Декември 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 06 Март 2018

5252

Дневен хороскоп - Скорпион - 06.03.2018 - Не се поддавайте на напрежението

Създайте си добра организация на работа, в голяма степен материалното и техническо обезпечаване на предстояща задача ще зависи и от умението ви да се възползвате от обстоятелствата.

Вътрешното, или постоянно действащото от втори план напрежение, е високо за Скорпионите днес. Насочете се с увереност към конкретните си цели, и просто не му се давайте. Денят носи полъха на неочаквани положителни промени, освен че ще ви радва с чудесни материални придобивки. Денят ви предлага много възможности за действие. Скоро на повечето от вас предстои нещо важно, затова помислете отсега как ще се подготвите.

Ще ви се наложи да отклоните примамливо предложение за вечерта, за да свършите голяма част от работата си още днес. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Още утре ще можете да наваксате със забавленията. Все пак не си поставяйте твърде амбициозни цели и не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. Контактите ще са интензивни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!