Петък, 3 Февруари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 06 Април 2018

3884

Дневен хороскоп - Скорпион - 06.04.2018 - Необходимо е да се владеете

Като изключим някои разочарования, довели мнозина от зодията до ярка нервност, петък е доста хубав за реализация на целите. Що се отнася до споменатите разочарования, определено ще последва друго развитие по темата.

Достигате до силен край с превъзходни резултати. Заемете се днес с дейности, свързани с държавната администрация. Чаровни сте и едва ли някой би устоял на обаянието ви. Въздържайте се от деспотични прояви у дома. Близките не само ще ви се противопоставят, но може и да реагират доста остро. Повече мислете за здравето си. Погрижете се за възстановяване на физическото си и душевно спокойствие.

Направите ли го, другото ще дойде само. Приятелите могат да ви бъдат полезни, но всичко зависи от вас. Не прекалявайте с нищо, съумейте да устоите на изкушенията и ще останете доволни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-