Събота, 4 Февруари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 05 Август 2018

1626

Дневен хороскоп - Скорпион - 05.08.2018 - Напрежение и дискомфорт

Неприятен ден, през който агресивността у Скорпионите ще вземе връх. Не може да се каже, че тя е изначално заложена като стил на поведение в неделя.

Ще възникне на базата на безогледните лъжи и измами, чрез които заобикалящите ви личности ще се опитат да ви заблуждават. Прекалената ви импулсивност и непредсказуемост могат да настроят околните към вас по начин, какъвто няма да ви се хареса. Не искайте прекалено много, щом самите вие не сте в състояние да го дарите. Романтичните Скорпиони ще потърсят по-пряк път към сърцето на интересуващия ги човек. Не се престаравайте с практическите задачи.

По-добре организирайте някакво пътешествие за себе си и семейството, където ще си отпочинете и ще възстановите силите си. Ще ви върнат стар заем или ще ви подарят скъп предмет, който ще ви зарадва. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-