Четвъртък, 23 Септември 2021
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 04 Юни 2018

2200

Дневен хороскоп - Скорпион - 04.06.2018 - Проблеми

Владейте чувствата си, особено в деликатна ситуация, за да решите дипломатично проблемите си, касаещи финансови обвързвания с институции и хора.

Не е необходимо, а и няма място да се коментират причините, поради които мнозина са „настръхнали” против вас, но това е факт. Истината е, че нищо неприятно не следва от тази досадна история. Много скоро ще се освободите от „воюващите” с вас, и не като победени, а като победители. Имате сили да се преборите в ситуация, в която открито не сте на страната на печелившите. Каквито и емоции да ви създава това, покажете, че можете да прие-мате и загуби, но успехите също са реална възможност.

С приятелите си ще обсъждате проблемите на деня и няма да ви липсва добро настроение, щом сте заедно. Някой от близките ви се опитва да ви подведе или злепостави. Не обсъждайте финансови въпроси, нито коментирайте успехите, които сте постигнали. Наблюдавайте, анализирайте и на този етап не бързайте да споделяте заключенията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година