Сряда, 17 Юли 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 04 Август 2018

1793

Дневен хороскоп - Скорпион - 04.08.2018 - Проблеми и нестабилност

Характеристиките за събота не са лоши за Скорпионите. Психически обаче повечето от зодията са обременени от проблеми, които за момента не се подават на решение. Бъдете внимателни!

Ситуацията около вас не е стабилна. Възможно е нещо са ви огорчи, но ще е за кратко и скоро ще тържествувате. Ще срещнете противоречия и е възможно да влезнете в конфликт с околните. Не приемайте драматично нещата, всеки има право на собствено мнение, а също и да го отстоява. Не налагайте волята си. Добре ще ви подейства усамотението сред природата или любими занимания. Настроението ви е нестабилно.

Проявете последователност и подреденост, но бъдете по-отстъпчиви, уреждайки лични въпроси. Проявите на егоизъм може да ви направят лоша услуга и да влошите отношения, които до момента са стабилни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година