Събота, 22 Юни 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 31 Юли 2018

2171

Дневен хороскоп - Скорпион - 31.07.2018 - Бъдете търпеливи

Много от вас днес ще продължат да работят върху професионални и други задачи, чиято срочност не търпи отлагане. И Скорпионите навлизат в етап характерен с промени.

За отбелязване е, че личните ви позиции са силни и стабилни, което не може да се каже за служебните. Последните са пострадали поради лош противников удар, паднал неочаквано върху вас. Сега е необходимо да се заредите с търпение. Около вас има изкушения, които ви разсейват, но трябва да намерите сили и да се съсредоточите. Целите ви са ясни и сте длъжни да дадете най-доброто от себе си, за да успеете. Всичко е във ваши ръце. Емоциите не са добър съветник.

Изчакайте ситуацията да се успокои и тогава говорете за чувствата си. Внимавайте какво обещавате, не позволявайте да ви манипулират. Някой ще ви занимава с проблемите си и ще се опита да ви използва. Не давайте на заем пари или скъпо имущество, няма да си ги получите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!