Неделя, 14 Април 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 31 Декември 2017

3917

Дневен хороскоп - Скорпион - 31.12.2017 - Ново начало

Още с края на годината, ново начало ще огрее хоризонта на Скорпионите. В делови срещи и контакти ще премине деня за някои от вас, за други според очакванията ви.

Не се обвързвайте с нови изисквания, а най-малко с финансови. Предстоят ви съвместни действия с наши и чуждестранни партньори. Служебните и лични пътувания няма да ви затруднят, при условие, че са съобразени с времето и условията на пътя. В случай, че установите чужди грешки и пропуски не бързайте да се гневите, а погледнете на случващото се от към по-добрата му страна. Не се претоварвайте физически и щадете нервите си. Повече мислете какво говорите днес, словоохотливостта ви може да се отрази неблагоприятно на положението ви.

Бъдете внимателни, изчакайте подходящия момент за действия, и то след проучване на възможностите. Ще имате своя шанс, но трябва да покажете, че сте готови да се възползвате. Ако сте си поставили някаква цел, които искате непременно да постигнете в настоящата година, то действайте смело. Следвайте интуицията си, а не препоръките на околните. Може да постигнете частичен успех, но все ще е нещо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!