Вторник, 7 Февруари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 03 Март 2018

3304

Дневен хороскоп - Скорпион - 03.03.2018 - Неудобства

И вашата събота носи неудобства от делови тип, неспазени обещания и опити за материални измами, но не може да се отрече, че сте достатъчно предпазливи и силно наблюдателни.

Денят е лош за водене на преговори или за сключване на сделки. Внимавайте! Застрашени сте от измама. Напрегнати сте и склонни към прибързани решения, за които скоро бихте съжалявали. Опитайте се да следвате стандартните процедури за всяка работа, с която се захващате. Ориентирайте се към прилагането на лесни тактики вместо към търсенето на вълнуващи емоции. Любовно увлечение ще ви зареди с нови сили и ще направи деня ви интересен.

Съвсем съзнателно ще търсите компанията на хора, споделящи идеите ви, това е важно за новите развития, които предстоят около вас. Във ваш интерес е да подобрите отношенията си с човек, с когото сте имали противоречия до сега. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-