Петък, 9 Юни 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 03 Април 2018

3644

Дневен хороскоп - Скорпион - 03.04.2018 - Пазете се

От срещите ви с приятни и положително мислещи хора ще извлечете идеи и стимули за бъдещи начинания. Изпълнени сте с желание да се разнообразите, сами или с приятели.

Благоприятен ден за делови постижения и за реализация на лични цели, но много рисков за финансови ангажименти и сделки. Тук във всички случаи може да очаквате лъжи. Непредвидено съобщение ще ви подскаже, че трябва да промените плановете си. Не се колебайте, имате възможност да напреднете или подобрите стар проект. Обсъждайте неяснотите с повече хора и комбинирайте предложенията им. Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което дълбоко ще ви заинтригува.

Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-