Вторник, 30 Май 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Четвъртък 29 Септември 2022

848

Дневен хороскоп - Скорпион - 29.09.2022 - Внимавайте! 

Лош ден, през който Скорпионите не бива да се поддават на материални съблазни, овладяването на които ще зависи от коварство и измами.Крачка към облагодетелстване по такъв начин ще е пагубна за вас, защото ще предизвика лавина от неприятности, които ще ви преследват дълго.

Изборът ви на една или друга задача ще ви по-стави в трескава подготовка и набавяне с необходимите пособия за изпълнението й. Отговорностите ви отдалечават повече от хората, с които ви е приятно и това ви тежи. Запазете ведрото си настроение, има какво да ви зарадва, макар и в по-късните часове на деня. Ако обстоятелствата ви принуждават да се занимавате с обработка на документи, то четете указанията старателно и подробно.

Още по-стриктно подхождайте, ако документите регламентират получаване или раздаване на финансови или материални ценности. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-